عمران ترمیم نوار حفاری و لکه‌گیری آسفالت معابر در شهر حسن‌آباد 1404/7/28

ترمیم نوار حفاری و لکه‌گیری آسفالت معابر در شهر حسن‌آباد

ترمیم نوار حفاری و لکه‌گیری آسفالت معابر در شهر حسن‌آباد

شهردار حسن‌آباد اعلام کرد که پروژه ترمیم نوار حفاری و لکه‌گیری آسفالت معابر شهری با هدف بهبود کیفیت معابر، افزایش ایمنی و رفاه شهروندان، طی چندین مرحله در سال جاری آغاز و همچنان ادامه دارد.

به گفته مهخندس يعقوبي شهردارحسن آباد، این طرح به منظور رفع مشکلات ناشی از حفاری‌های گذشته و بهبود وضعیت آسفالت خیابان‌ها و معابر اصلی و فرعی شهر حسن‌آباد در دستور کار قرار گرفته است.

 وی افزود: «با توجه به اهمیت حفظ ایمنی تردد و رفاه شهروندان، تلاش می‌کنیم تا در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ترمیم نوار حفاری‌ها و لکه‌گیری آسفالت اقدام کنیم .

شهردار حسن‌آباد تصریح کرد که این پروژه به صورت مستمر و در چندین مرحله عملیاتی شد تا کمترین اختلال را برای رفت و آمد شهروندان به همراه داشته باشد و تمامی معابر شهری از وضعیت مناسب برخوردار شوند.

وی در پایان از همکاری و صبر مردم حسن‌آباد قدردانی کرد و خواستار توجه بیشتر شهروندان به نکات ایمنی در طول انجام عملیات عمرانی شد.

  • hassanabadcity.ir/fastnews/1977
کلیه حقوق این وبگاه متعلق به شهرداری شهر حسن آباد می باشد- آخرین بروزرسانی سایت : 08:14 1404/7/28